Navigatie

Biest wellen

Bij biest wellen is het belangrijk dat je de aandacht erbij houdt. Je kunt de biest op laag vuur zachtjes verwarmen al roerend met een houten lepel. Als je met de houten lepel blijft roeren en "tikt" over de bodem tijdens het roeren dan hoor je het geluid van het tikken veranderen op het moment dat de biest dikker wordt. Het geluid wordt wat doffer. Je kunt dan ook zien dat de biest blijft 'kleven' aan de houten lepel, zie foto. Zodra de biest begint te wellen/dikker wordt moet het direct van het vuur gehaald worden. Je kan de pan nog even in een bak met koud water zetten terwijl je er nog even doorheen roert.

Als je de pan niet direct van het vuur haalt dan gaat de biest schiften en is het niet meer/minder lekker.

Openingstijden Winkel 'Het Keldertje'

  • Dinsdag: 13.00-16.00
  • Donderdag: 13.00-15.30
  • Zaterdag: 10.00-13.00

Adrianahoeve

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen bij ons op de site. Mijn naam is Lisa Kool-van Geffen en ben getrouwd met Gerben Kool.  Samen met Gerben en zijn ouders runnen wij de boerderij. Dirk en Ina, de ouders van Gerben, hebben al 25 jaar naast de boerderij ook vlees verkocht van eigen varkens, koeien en schapen. Nu mag ik het voort zetten. 

Graag laat ik jullie op de site zien wat wij doen en dus ook waar ons heerlijke linschotense landgoed vlees vandaan komt. We werken hier allemaal met veel plezier en doen ons best om de dieren een zo aangenaam mogelijk leven te geven. Ook ik werk hier met heel veel plezier en vind het een fijn idee om te weten waar het vlees wat wij eten vandaan komt

 

 

Gastenboek

  • 17-06-2018 - Goedendag, volgens marktplaats verkoopt u ook kriel kippetjes. Kunnen we...  lees meer
  • 13-05-2018 - Ik woon in denhaag en mijn vr zag is of...  lees meer
  • 23-01-2018 - Op de yoghurt pakken staat een tekeningetje om de pakken...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2018 Adriana-hoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel