Navigatie

Hoe werkt het

Bestellen vlees van de boerderij

het vlees van de boerderij hebben we op voorraad en kunt u altijd bestellen en in de winkel ophalen of laten bezorgen.


Bestellen kip en vergeten groenten

De kip en de groentes komen op bestelling donderdag binnen. De bestelling is tm dinsdag 18.00u door te geven om op donderdag of vrijdag te laten bezorgen of zelf zaterdag op te halen in de winkel.


Bezorgen

Er is de mogelijkheid om uw bestelling te laten bezorgen als u in de regio woont. De bezorgkosten hoervoor bedragen 4,95. De bezorgdagen zijn:

Donderdagmiddag tussen 12.00u en 15.30 in de regio Zuid: Linschoten, Woerden, Zegveld, Kamerik, Kockengen, Leidsche Rijn, de Meern, Harmelen

En vrijdagmiddag tussen 13.00 en 17.30u in de regio: Linschoten, Papekop, Oudewater, Montfoort, Benschop.


Op een ander moment bezorgen?

Komt het bezorgmoment u niet uit? U kunt dan kiezen voor de optie bezorgen op een ander moment. In het veld opmerkingen kunt u aangeven welk moment/welke momenten wel voor u uitkomen. Of U kunt contact opnemen met mij, dan maken we een andere afspraak. Omdat de bezorgtijden buiten de standaard tijden vallen, bedragen de bezorgkosten hiervoor 6,95.

Telefoonnummer: 06-19538621 of stuur een mail naar info@adriana-hoeve.nl


Betalen

U kunt ervoor kiezen om de bestelling op te halen of te laten bezorgen. Bij bezorgen is het vooraf betalen via i-deal. Bij afhalen kunt u ervoor kiezen om van te voren te betalen via I-deal of om te betalen bij afhalen van uw bestelling.

Pinnen kan ook (2,5% van de verkoopprijs tot maximaal € 2,-)


Gewicht van de bestelling?

Omdat de lappen die gesneden worden niet allemaal exact even groot zijn worden o.a. de stooflappen verpakt en kunnen we circa aangeven wat er in zit. Zodoende betaalt u per verpakking. Als u een bestelling plaats dan kijken we altijd het totaalgewicht na en zonodig zullen we dit aanvullen. U krijgt waar u voor betaald.

Openingstijden Winkel 'Het Keldertje'

  • Dinsdag: 13.00-16.00
  • Donderdag: 13.00-15.30
  • Zaterdag: 10.00-13.00

Adrianahoeve

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen bij ons op de site. Mijn naam is Lisa Kool-van Geffen en ben getrouwd met Gerben Kool.  Samen met Gerben en zijn ouders runnen wij de boerderij. Dirk en Ina, de ouders van Gerben, hebben al 25 jaar naast de boerderij ook vlees verkocht van eigen varkens, koeien en schapen. Nu mag ik het voort zetten. 

Graag laat ik jullie op de site zien wat wij doen en dus ook waar ons heerlijke linschotense landgoed vlees vandaan komt. We werken hier allemaal met veel plezier en doen ons best om de dieren een zo aangenaam mogelijk leven te geven. Ook ik werk hier met heel veel plezier en vind het een fijn idee om te weten waar het vlees wat wij eten vandaan komt

 

 

Gastenboek

  • 23-01-2018 - Op de yoghurt pakken staat een tekeningetje om de pakken...  lees meer
  • 03-09-2017 - Lekkere yoghurt, apart smaakje, smaakt best vol en romig voor...  lees meer
  • 18-08-2017 - U biedt elders aan dat er koeien geadopteerd kunnen worden...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2018 Adriana-hoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel