Navigatie

Hoe werkt het

Bestellen vlees van de boerderij

Het vlees van de boerderij hebben we op voorraad en kunt u altijd bestellen en in de winkel ophalen of laten bezorgen.


Bestellen kip

De kip  komt op bestelling donderdag binnen. De bestelling is tm dinsdag 18.00u door te geven om op donderdag of zaterdag vers op te halen in de winkel.


Bezorgen

Er is de mogelijkheid om uw bestelling te laten bezorgen als u in de regio woont. De bezorgkosten hoervoor bedragen 7,95. De bezorgdagen zijn:


 

Betalen

U kunt ervoor kiezen om de bestelling op te halen of te laten bezorgen. Bij bezorgen is het vooraf betalen via i-deal. Bij afhalen kunt u ervoor kiezen om van te voren te betalen via I-deal of om te betalen bij afhalen van uw bestelling.

Pinnen kan ook (2,5% van de verkoopprijs tot maximaal € 2,-)


Gewicht van de bestelling?

Omdat de lappen die gesneden worden niet allemaal exact even groot zijn worden o.a. de stooflappen verpakt en kunnen we circa aangeven wat er in zit. Zodoende betaalt u per verpakking. Als u een bestelling plaats dan kijken we altijd het totaalgewicht na en zonodig zullen we dit aanvullen. U krijgt waar u voor betaald.

Openingstijden Winkel 'Het Keldertje'

  • Dinsdag: 13.00-16.00
  • Donderdag: 13.00-15.30
  • Zaterdag: 10.00-13.00

Adrianahoeve

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen bij ons op de site. Mijn naam is Lisa Kool-van Geffen en ben getrouwd met Gerben Kool.  Samen met Gerben en zijn ouders runnen wij de boerderij. Dirk en Ina, de ouders van Gerben, hebben al 25 jaar naast de boerderij ook vlees verkocht van eigen varkens, koeien en schapen. Nu mag ik het voort zetten. 

Graag laat ik jullie op de site zien wat wij doen en dus ook waar ons heerlijke linschotense landgoed vlees vandaan komt. We werken hier allemaal met veel plezier en doen ons best om de dieren een zo aangenaam mogelijk leven te geven. Ook ik werk hier met heel veel plezier en vind het een fijn idee om te weten waar het vlees wat wij eten vandaan komt

 

 

Gastenboek

  • 17-06-2018 - Goedendag, volgens marktplaats verkoopt u ook kriel kippetjes. Kunnen we...  lees meer
  • 13-05-2018 - Ik woon in denhaag en mijn vr zag is of...  lees meer
  • 23-01-2018 - Op de yoghurt pakken staat een tekeningetje om de pakken...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2018 Adriana-hoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel