Geschiedenis

Als u het erf van de Adriana-Hoeve betreedt, valt het u waarschijnlijk op dat naast de traditionele oude gebouwen enkele zeer strak vormgegeven stallen zijn neergezet. Deze boerderij maakt deel uit van de stichting Landgoed Linschoten. We pachten 60 hectare en enkele gebouwen van de stichting. De stallen zijn wel in eigendom, maar de architectuur moet voldoen aan de eisen die de stichting hieraan stelt. Op andere boerenbedrijven van het landgoed zijn gelijksoortige stallen te zien. 
De boerderij is sinds 1925 en 3 generaties in gebruik door de familie.

Op  www.landgoedlinschoten.nl is meer informatie over het Landgoed te vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden Winkel 'Het Keldertje'

  • Dinsdag: 13.00-16.00
  • Donderdag: 13.00-15.30
  • Zaterdag: 10.00-13.00

Adrianahoeve

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen bij ons op de site. Mijn naam is Lisa Kool-van Geffen en ben getrouwd met Gerben Kool.  Samen met Gerben en zijn ouders runnen wij de boerderij. Dirk en Ina, de ouders van Gerben, hebben al 25 jaar naast de boerderij ook vlees verkocht van eigen varkens, koeien en schapen. Nu mag ik het voort zetten. 

Graag laat ik jullie op de site zien wat wij doen en dus ook waar ons heerlijke linschotense landgoed vlees vandaan komt. We werken hier allemaal met veel plezier en doen ons best om de dieren een zo aangenaam mogelijk leven te geven. Ook ik werk hier met heel veel plezier en vind het een fijn idee om te weten waar het vlees wat wij eten vandaan komt

 

 

© 2017 - 2021 Adriana-hoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel