Varkensvlees

Op de Adrianahoeve lopen de Piétrian varkens. Deze witte, zwart/witte varkens zijn een speciaal vleesras. Het ras is tussen 1920 en 1950 ontstaan in en rondom het Belgische plaatsje Petrem (Frans: Piétrain). Hier werden het Belgische landras en de Berkshire uit Engeland met elkaar gekruist omdat er in de eerste jaren na de Eerste Wereldoorlog te weinig fokvarkens waren. Zo is het Piétrain ras ontstaan.

Onderstaand ziet u welk heerlijk vlees we van ons varken in het assortiment hebben.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer we gaan slachten dan kunt u een bericht sturen naar info@adriana-hoeve.nl en dan nemen we u op in mailinglijst.

Openingstijden Winkel 'Het Keldertje'

  • Dinsdag: 13.00-16.00
  • Donderdag: 13.00-15.30
  • Zaterdag: 10.00-13.00

Adrianahoeve

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen bij ons op de site. Mijn naam is Lisa Kool-van Geffen en ben getrouwd met Gerben Kool.  Samen met Gerben en zijn ouders runnen wij de boerderij. Dirk en Ina, de ouders van Gerben, hebben al 25 jaar naast de boerderij ook vlees verkocht van eigen varkens, koeien en schapen. Nu mag ik het voort zetten. 

Graag laat ik jullie op de site zien wat wij doen en dus ook waar ons heerlijke linschotense landgoed vlees vandaan komt. We werken hier allemaal met veel plezier en doen ons best om de dieren een zo aangenaam mogelijk leven te geven. Ook ik werk hier met heel veel plezier en vind het een fijn idee om te weten waar het vlees wat wij eten vandaan komt

 

 

© 2017 - 2021 Adriana-hoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel