Rundvlees

We hebben op dit moment vlees in de vriezer van een Fleckvieh kruising. Dit ras is zeer geschikt om te gebruiken voor vlees. Bekijk de artikelen om te zien hoe het vlees eruit ziet, en kom vooral langs of bestel via internet een heerlijk stukje vlees.

Op de Adrianahoeve lopen de zogenaamde kruisling koeien. Er wordt ingekruist met verschillende rassen om zo een sterke koe te krijgen die ook melk wil geven. Door de rassenkeuze bij het inkruisen hebben we koeien waar meer vlees op zit, wat ze naast het melk geven zeer geschikt maakt voor het vlees.

Heeft u specifieke wensen, wilt u uw vlees vers ophalen in plaats van ingevroren, wilt u uw bestelling vantevoren graag doorgeven, of wilt u een bericht krijgen wanneer we een koe gaan slachten? Stuur dan een mail naar info@adriana-hoeve.nl.

Openingstijden Winkel 'Het Keldertje'

  • Dinsdag: 13.00-16.00
  • Donderdag: 13.00-15.30
  • Zaterdag: 10.00-13.00

Adrianahoeve

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen bij ons op de site. Mijn naam is Lisa Kool-van Geffen en ben getrouwd met Gerben Kool.  Samen met Gerben en zijn ouders runnen wij de boerderij. Dirk en Ina, de ouders van Gerben, hebben al 25 jaar naast de boerderij ook vlees verkocht van eigen varkens, koeien en schapen. Nu mag ik het voort zetten. 

Graag laat ik jullie op de site zien wat wij doen en dus ook waar ons heerlijke linschotense landgoed vlees vandaan komt. We werken hier allemaal met veel plezier en doen ons best om de dieren een zo aangenaam mogelijk leven te geven. Ook ik werk hier met heel veel plezier en vind het een fijn idee om te weten waar het vlees wat wij eten vandaan komt

 

 

© 2017 - 2021 Adriana-hoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel